© 2018 by Stefanos Chatzisavvas

Ποιοί είμαστε

Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό χώρο του εργαστήριου Dentotech. Ειναι ένα σύγχρονο εργαστήριο που δραστηριοποιείται στην ελλάδα και το εξωτερικό. Η ιστορική του διαδρομή είναι μεγάλη και πετυχημένη.To εργαστήριο ιδρύθηκε το 1976 από τον Λάμπρο Κολτσίδα με πρώτη έδρα στα Πατήσια στην οδό "Ιακωβάτων 37" , Αθήνα. Μετα την επιτυχή πορεία αρκετών χρονών Μεταφέρθηκε το 2009 στην Λαμπρινή στην οδό "Σαββαγινών 52'' οπού και υδρεύει μέχρι και σήμερα υπό νέα διεύθυνση Κολτσίδα Μαρία ,σε έναν χώρο ο οποίος λειτουργεί με τον πλέον κορυφαίο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό.

Διαθέτει ειδική αίθουσα ενημερωτικών παρουσιάσεων οδοντοτεχνικής και οδοντιατρικής πράξης πληρώντας όλους τους κανονισμούς ενός σύγχρονου οδοντοτεχνικού εργαστηρίου. Στο χώρο αυτό κατά καιρούς αξιόλογοι ομιλητές προσφέραν τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους στο ακροατήριό τους.

Το προσωπικό μας λαμβάνει καθημερινά εξειδικευμένη εκπαίδευση και έχει αποκτήσει εκτενής εμπειρία στην διαχείριση δύσκολων περιστατικών συμμετέχοντας σε διαφορά σεμινάρια που γίνονται σε Ελλάδα και εξωτερικό με την καθοδήγηση εμπείρων επιστημόνων του χώρου. Η χρήση πρώτων υλών από διεθνούς φήμης εταιρίες και η πολυετή εμπειρία μας με στόχο την παράδοση υψηλής ποιότητας εργασιών οι οποίες εκτελούνται εξολοκλήρου στο χώρο του εργαστηρίου χωρίς την παρεμβολή εξωτερικών συνεργατών αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση μας. 


Έχουμε επενδύσει σε τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα όπως την απόκτηση κοπτικού μηχανήματος CAD για την άμεση αξιόπιστη και λεπτομερή ακρίβεια των την άμεση αξιόπιστη και λεπτομερή ακρίβεια των εργασιών μας καθώς και την ψηφιακή σχεδίαση σε διαφορετικές κατηγορίες υλικών ανάλογα με το τι απαιτεί το κάθε περιστατικό χαρίζοντας το πιο υγιή στόμα και φωτεινό χαμόγελο.Η αισθητική εικόνα και η φυσική απόδοση σε ταύτιση με την λειτουργικότητα, καθώς και η στενή συνεργασία με τον οδοντίατρο, η γρήγορη παράδοση και οι ανταγωνιστικές τιμές είναι στοιχεία που γίνονται καθημερινά πράξη για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η συνολική λειτουργία του εργαστηρίου μας διέπεται από τις αρχές που αποτυπώνονται στο Σύστημα ∆ιαχείρισης Ποιότητας, το οποίο είναι βασισμένο στις απαιτήσεις και στις προδιαγραφές που ορίζονται από το διεθνές πρότυπο ISO 9001 : 2015, καθώς και τις απαιτήσεις που ορίζει η σχετική νομοθεσία που αφορά την επιχείρηση και τις δραστηριότητές της. Η διεύθυνση του εργαστηρίου και το προσωπικό αναμένει με ευχαρίστηση κάθε συνεργασία..

 

Παροχές

 

Χρόνια Εμπειρίας

Χαρούμενοι πελάτες

Πιστοποίηση

Προσωπικό

Εξειδικευμένη Ομάδα

 

Τι λένε οι Πελάτες μας

Συνεργάζομαι με το εργαστήριο σχεδόν 18 χρόνια. Οι εργασίες είναι πάντοτε υψηλής ποιότητας τόσο από άποψη λειτουργικότητας όσο και αισθητικής. Τα χρησιμοποιούμενα υλικά είναι πάντα τα καλύτερα του εμπορίου και οι χρόνοι παράδοσης πάντα στα πλαίσια της προσυννενοησης- ενίοτε και συντομότεροι! Αυτά τα χαρακτηριστικά αρκούν για να κατάταξης το συγκεκριμένο εργαστήριο στα καλύτερα, θα ήθελα ωστόσο να σταθώ στα παρακάτω 3 σημαντικά στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει: 1 συνεχής επιμόρφωση των στελεχών του εργαστηρίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό σε νέες τεχνικές και στη χρήση νέων τεχνολογιών 2. Η συνεχής προσφορά γνώσης στους συνεργαζόμενους ιατρούς μέσω διοργάνωσης σεμιναρίων στον αντίστοιχο χώρο του εργαστηρίου 3. Η ιδιαίτερα φιλική συμπεριφορά του προσωπικού που κάνει τη συνεργασία με τους ιατρούς απόλυτα ευχάριστη!

Το εργαστήριο Μουντουδη Κολτσιδα το γνώρισα με τον Λαμπρό και τον Δημήτρη το καλοκαίρι του 2007. Ξεκίνησα να συνεργάζομαι μαζί τους όταν χρειάστηκα εργαστήριο τον Αύγουστο. Σιγά σιγά η ποιότητα της εργασίας τους, η συνέπεια και η τιμιότητα τους με κέρδισε και έτσι εδώ και πάνω από 10 χρόνια συνεργάζομαι μαζί τους σε όλο το εύρος των οδοντοτεχνικών εργασιών. Τα τελευταία 3 χρόνια η Μαρία προσέθεσε σε αυτές τις αρετές και την εξέλιξη της τεχνολογίας.

  • Facebook - White Circle

“I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services.”

Χάρης Πασιαρδης Οδοντίατρος

Κούκος Γιώργος Οδοντίατρος

Meghan Charles

 

Θέλετε πληροφορίες;

Διεύθυνση

Iωάννου Φωκά & Σαβαγηνών 52

Λαμπρινή, 11142, Αθήνα

  • Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
 Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλ 1:  2102013538

Τηλ 2: 2102289357
Fax: 2102223697

Κιν.: 6936856302

 

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now